Om bloggerne

Gründerpulsen har en bred gruppe med gode bidragsytere. Noen er faste skribenter, andre er spontane gjesteskribenter. I 2015 vil du kunne lese bidrag fra:

Anniken Fjelberg
Anniken
Anniken Fjelberg var med å stifte 657, et coworkingspace som tilbyr et sted å jobbe for freelansere, entreprenører og bedrifter innen kultur- og kommunikasjon. Anniken har bakgrunn fra design, markedsføring og coaching, og foredrar innenfor hennes spesialområder branding, strategi, kommunikasjon og kreative prosesser.  I 2013 var hun med å starte Superblaise, et kommunikasjonsbyrå lokalisert på 657.

TwitterIcon @AnnikenFjelberg

Halvor Gregussonhalvor Halvor Gregusson er daglig leder og gründer av det teknologiske flaggskipet i Sogndal, Rocketfarm AS, og har fra tidligere vært med å starte opp nLink AS og Yast AS. Gregusson innhar en Master of Science i Entrepenørskap fra NTNU og havnet i 2012 på E24s liste over ledertalenter på Vestlandet. Gregusson har også vært mentor i Innovasjon Norges Alkymistprogram i en treårsperiode.

TwitterIcon @HalvorGregusson

Karl Munthe-Kaas
Karl
Karl Alveng Munthe-Kaas er gründer av Kolonial.no, Norges ledende dagligvarebutikk på nett, sammen med 11 andre flotte mennesker. Samfunnsøkonom fra London School of Economics, og tidligere konsulent i McKinsey & Company. Mislykket gründer av Evacuaid AS, et selskap basert på en egen patentert produktide. Arbeidet i Finn.no og Schibsted Classified Media med å lage nye markedsplasser og digitale konsepter. Stolt familiefar til to nydelige jenter og mann til en fantastisk kone.

TwitterIcon @KolonialKarl 

Grethe Hjetland
GretheHjetland
Grethe Hjetland er utdanna økonom og har lang erfaring fra banknæringa og den lokale it-bransjen. Fra 2010 har Grethe vore dagleg leiar i Highsoft AS og hatt ei sentral rolle med å bygge opp selskapet. Highsoft er eit gründerselskap som er lokalisert i Vik i Sogn. Highsoft servar nøgde kundar over heile verda med suksessproduktet Highcharts, vann Gründerprisen i Sogn og Fjordane i 2012 og har vore nominert til fleire andre prisar. Grethe er aktiv styremedlem i fleire lokale selskap. I tillegg er ho medlem i prosjektstyret for VRI3 Samhandling Sogn og Fjordane. Grethe skriv nynorsk, jobbar på engelsk, tenkjer enkelt og ler mykje.

TwitterIcon @GretheHj

Kjartan Slette
Kjartan
Kjartan Slette (36) er COO i Unacast, og har tidligere jobbet i musikktjenesten WiMP med ansvar for strategi og avtaler. Kjartan satt i ledergruppen i WiMP og lanserte også musikkvideotjenesten RADR Music News, et søsterselskap til WiMP. Unacast er ferd med å bygge opp verdens største nettverk av beacon og proximity-selskaper, og har flere ganger blitt kåret til en av Norges mest lovende startups.
I tillegg er han co-founder av innovasjonshuben MashUP, som jobber med å få frem nye selskaper i krysningsfeltet mellom musikk og teknologi. Kjartan har utdanning fra Copenhagen Business School.

TwitterIcon @KjartanSlette

Toril Nag
Toril
Toril Nag er en norsk sivilingeniør, toppleder og profesjonelt styremedlem fra Stavanger. Nag er konserndirektør for teleområdet i Lyse-konsernet, og er styreleder i Altibox AS, Noralarm AS, Lyse Fiber AS, Viken Fiber AS og Lyse IT AS. Hun ble kåret til Årets toppleder i 2014 og til Årets Fiberambassadør i 2013.

TwitterIcon @TorilNag

Dagfinn Wåge
Dagfinn
Dagfinn Wåge kom til Lyse i 2006 fra Telenor. Han har teknisk utdannelse fra Universitetet i Stavanger og har vært både leder for Produktavdelingen og siden innovasjonsavdelingen i Altibox før han tok fatt som leder av FoU & Innovasjon i Lyse i 2012.

TwitterIcon @DagfinnWaa

Åsmund Møll Frengstad
Åsmund
Åsmund Møll Frengstad studerte Siv.Ing Maskin på NMBU, og er en gründer med et sterkt miljøengasjement. Åsmund har jobbet i helsesektoren, som produksjonsingeniør og driver i dag selskapet Meshcrafts. Meshcrafts startet som studentbedrift i september 2013, og siden da har Åsmund og Meshcrafts vunnet TEKNA sin studentpris, Inven2 start og EUs pitchekonkurranse på SME Assembly i Napoli 2014.

TwitterIcon @AsmundFrengstad

Geir Sand Nilsen
GeirSN
Geir Sand Nilsen er gründer av 100x og bygger nå opp EdTech Foundry. 100x sitt mål er å starte, bygge og skalere 100 tech startups på 100 år. Siden oppstarten av Fanklubben Heia Bortelaget (av Lerkendal) i 2000, har Geir viet hele sin yrkeskarriere til å starte opp og drive startups. Han er tidligere kjent som mobilguru, men erklærte karrieremessig selvmord i 2014 for å rette fullt fokus på sine 100 startups. Geirs private mål er å komme hjem til familien og fortelle at han akkurat har kjøpt et NBA-lag.

TwitterIcon @GeirSand

Stina Birkeland
Stina
Stina Birkeland er norsk-amerikansk IT-gründer basert i Oslo. Hun har blant annet gründet selskapet TicketMobile og er kjent for å ha vunnet årets kvinnelige gründer talent i 2013. Birkeland har bakgrunn fra Sveits, Puerto Rico og London og har jobbet som salg og markedsdirektør før hun tok steget ut og ble gründer selv. Birkeland holder kurs og foredrag i tema rundt gründervirksomhet, forretningsutvikling, hvordan finne riktig strategi for en grunder samt ”det å tørre å feile kan føre til suksess”.

TwitterIcon @StineBirkeland

Kjetil Holmefjord
KJetil
Kjetil er leder av inkubatoren ved StartupLab i Oslo. Kjetil har en mastergrad fra Copenhagen Business School, og har tidligere vært involvert i flere gründerbedrifter. Foruten å være med å starte en online rental-nettsted, har han jobbet både for det venture-støttede danske selskapet Shopbox, og Nordic Innovation House i Silicon Valley.

TwitterIcon @Kjetil1

Kriss Rokkan Iversen
Kriss Rokkan Iversen
Kriss Rokkan Iversen etablerte i 2010  den marine kunnskapsbedriften SALT sammen med Kjersti Eline Tønnessen Busch og Akvaplan-niva. Kriss har doktorgrad i marin systemøkologi fra Universitetet i Tromsø og investerte en anseelig del av tiden som stipendiat på styreverv og organisasjonsarbeid. Sammen med medgründer Kjersti, har Kriss blitt tildelt blant annet Fiskeri- og kystdepartementets «Fyrtårnspris» (2012) og tittelen «Årets gründerkvinne» av Innovasjon Norge (2014).
(foto: Espen Mortensen)

TwitterIcon @SALTLofoten

Camilla P. Devor
CamillaDevorGP
Camilla Devor er Key Account Manager i BUBBLMEE A/S, et gründerselskap innenfor customer acquisition og retail-marketing som holder til i Forskningsparken i Oslo. Camilla har en mastergrad i Politisk Økonomi og IR fra Stellenbosch University og bachelorgrad i Business Administration and Marketing fra BI. Hun har tidligere jobbet med PR/Kommunikasjon i MSL Group Norge og World Design Capital 2014 i Cape Town. Hun har jobbet tett med unge entreprenører i to townships i Sør Afrika gjennom Heart Capital, og vært intern i Innovasjon Norge, Cape Town, hvor hun jobbet med en rekke norske og sørafrikanske bedrifter innenfor olje, gass, fornybar energi, matproduksjon og IKT.

TwitterIcon @CamillaDevor

Børge Dvergsdal
Børge Dvergsdal
Børge er daglig leder og en av gründerne bak Konjekt. Konjekt utvikler et smart søkeverktøy som kobler sammen alle tjenester i det digitale liv og lar deg søke på alt uansett enhet. Han har master i Innovasjon og Entreprenørskap fra Handelshøyskolen BI og er tidligere student ved UC Berkeley/Gründerskolen. Før Konjekt startet han Project Mini-Pitch sammen med to venner, som i samarbeid med Norges Fotball Forbund bygget ballbinger i fattige områder i Sør-Afrika og organiserte fotballprogrammer for barn og unge. Han har også tidligere jobbet for WeVideo i Silicon Valley.

TwitterIcon @Borgedv

Sondre Bjørnebekk
Sondre Bjørnebekk
Sondre er daglig leder for ePekebok AS, selskapet bak TapBookAuthor.com som er en plattform for å lage medierikt og interaktivt innhold for alle plattformer. Den brukes bl.a. av alle de ledende norske forlagene til å lage interaktive barnebøker. Sondre gjør også noe konsulentvirksomhet og synes det er aller mest spennende å være med selskaper i en tidlig fase. Han sitter i styret i Inspera som er spesialister på digital eksamen, jobber med arrangementhåndteringstjenesten ID Effector og sitter i advisory board for OceanHub.

TwitterIcon @pmmonkey

I tillegg vil flere navn dukke opp her.

Har du lyst til å blogge her? Ta kontakt