27 Jul

Kan pitche seg til Silicon Valley

Mens andre har feriert, har en rekke startups brukt sommeren på å jobbe på startupen sin. På Tøyen Startup Summer Camp har startups og ildsjeler samlet seg på House of Nerds for å hjelpe hverandre med å komme seg videre. Nå kommer Demo Day til Tøyen Startup Summer Camp!

Førstkommende fredag får alle 3 minutter på å vise fram hva de har gjort, gjør eller vil gjøre.

Inspirert av Y Cominator

Demo Day er inspirert av Y Combinator i Silicon Valley. Minst 15 selskaper får tre minutter til å presentere hva de vil og vise seg fram for publikum. 6 selskaper får også muligheten til å holde en eksklusiv presentasjon for et utvalgt panel bestående av 2 forretningsengler, VG, Alliance Venture og Innovasjon Norge.

Som om ikke det er nok, vinneren blir sendt til Silicon Valley og det fire ukers akselleratorprogrammet TINC. Takket være velvilje fra Innovasjon Norge som stiller plass til rådighet.

Demo Day førstkommende fredag

Demo Day holdes på House of Nerds førstkommende fredag (31. juli) fra 15:00. Huset er åpent fra kl 09:00 samme dag for de som vil ta turen innom siste dagen av Tøyen Startup Summer Camp. Tar du turen får du mulighet til å snakke med andre startups, innovasjonsmiljøet og representanter fra Innovasjon Norge.

Lyst til å være med? Tøyen Startup Summer Camp er åpent hver dag resten av uken.

 

Bildekreditering
Community manager Tommy Strømner Jensen viser the big board of everything (Foto: Kotula Photo)

Legg inn en kommentar